Cartoon Network и MamaMia обявяват игра с награди

| от MamaMia |


Cartoon Network подарява страхотно футболна емоция и за най-малките. От екипа на телевизионния канал са разработили различни игри, с които децата могат да се докоснат до футболните емоции. Играчите са любими анимационни герои, а теренът e tooncup.cartoonnetwork.bg

Най-вълнуващата и наподобяваща истинско първенство игра е Toon Cup 2018, в която всяко дете може да създаде свой отбор. В менюто на играта са включени всички държави, които са се класирали за Световното пътвенство по футбол в Русия тази година. За разлика от истинските отбори, тук съставите са от анимационни герои. Децата могат да избират сред най-известните и обичани персонажи на Cartoon Network като Ben 10, Реактивните момичета, Гъмбол, Вамбър и Прохаяс от „Могъщите магимечове“, Юникити и много други.

Mamamia и Cartoon Network ви предизвикват да вкарате колкото можете повече голове с децата си в това анимирано първенство. Играйте и споделете резултата си като принт скрийн в нашата Facebook игра, а партньорите от Lenovo са осигурили страхотни награди за първите трима. Разбира се, ще има Cartoon Network подаръци.

Прочетете и правилата за провеждане на играта.