По пантофи в дома на Деляна Маринова – Джуджи

| от |


Деляна Маринова – Джуджи е добре позната на българските зрители. Тя води съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR– всеки уикенд от 10,30 часа. Джуджи има дългогодишен, професионален опит като ко-водещ в предаването „На кафе“ и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ. MamaMia влезе в къщата на Джуджи за дълго кафе и още по-дълга обиколка.

Защо обзаведе къщата си по този начин?

Когато за първи път отидох в Кейп Таун се влюбих в Африка. Прииска ми се да си донеса кътче от това райско място. Затова реших да обзаведа къщата си с африкански мебели. Топлината, уютът, ярките цветове, различните аксесоари – всичко това ме кара да се чувствам прекрасно в дома си.

домът на Джуджи

Кое е любимото ти кътче?

Имам си местенце, което наричам „моят кабинет“. То е любимото ми кътче. Там се подготвям за предаванeто, което водя по Bulgaria ON AIR–„Фамилно“.

Къде си пиеш кафето?

През седмицата – в същия този кабинет. Сутрин, преди да тръгна за телевизията, си приготвям едно кафе, което изпивам докато гледам сутрешните блокове и се гримирам. Сега, когато времето вече е топло, пренасям този ритуал в градината.

домът на Джуджи

Имаш ли ритуали свързани с интериора – например, разместваш ли мебелите всеки месец?

Не, чувствам се прекрасно в дома си, такъв какъвто е. А и не обичам да размествам нещата.

домът на Джуджи

Носиш ли си разни сувенири от пътувания за апартамента?

Напоследък колекционирам чаши, купени от местата в чужбина, които посещавам. Обичам всеки ден да пия кафето си в различна чаша. По този начин се пренасям на мястото, от където съм си я донесла. Приятелите ми знаят за това мое хоби, затова и те ми носят чаши. Вече имам доста сериозна колекция (Смее се).

чашите на Джуджи

Какво не харесваш от интериора на дома си?

Всичко в дома ми е минало през моите ръце и въображение – от цвета на стените през мебелите и целия интериор. И обичам всичко в него (Усмихва се).

Може да видите Джуджи и тук: https://www.bgonair.bg/listing/familno

 

 


Повече информация Виж всички