Нещастна в любовта? Дженифър Анистън се развежда

| от Ния Лазарова |


След едва две години брак, Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално обявиха развода си.

Изявлението е породено от желанието на двамата да се спре разпространението на всякакви клюки, догадки и интриги относно отношенията им.

В последно време жълтите медии се надпреварваха да коментират връзката им и евентуалния ѝ провал, след като двамата не бяха засичани заедно от дълго време и се носеха слухове за охладнелите им отношения.

Анистън и Теру бяха засечени заедно за последно в първите дни на януари. След това тя посети 60-я юбилей на своята добра приятелка Елън Дедженерис сама, както и сватбата на колежката си Ейми Шумър, докато Джъстин се шляеше някъде из Ню Йорк сам.

Двамата се ожениха през август 2015 година на неочаквана и малка церемония в Бел Еър. По време на брака си се опитваха да запазят личния си живот наистина личен, но папараците не спираха да ги дебнат, а таблоидите да гърмят с предполагаема бременност на Анистън.

Темата е болезнена за нея и тя на няколко пъти е правила изказвания, че натискът върху жените и хората като цяло по отношение на личния им живот трябва да престане, а когато става дума за популярни личности, не може да се толерира публикуването на лъжи и обиди.

Медиите от години не спират да спекулират с причините защо тя няма деца и ще има ли някога, както и това ли е била причината да се разделят с Брад Пит още през 2005, а сега и с Теру.

И колкото да имаше обвинения към Анджелина Джоли, че е „откраднала“ Брад Пит от Анистън, то такива могат да бъдат отправени и към Дженифър.

Тя също се запознава с бъдещия си втори съпруг по време на снимки и докато той е сериозно обвързан от 14 години с друга жена – дизайнерката Хейди Бивънс (Heidi Bivens).

Разбира се, след обявяването на развода на двамата, както и по-рано появилата се новина, че Джоли и Пит слагат окончателен административен край на брака си, се появиха спекулациите или по-скоро надежди, че Анистън и Брад Пит отново ще се съберат.

Само времето може да покаже дали това ще се случи.


Повече информация Виж всички