Една много романтична фотосесия

| от Хрис Караиванова |


Когато Стефани и Арин се снимат за будоарна фотосесия, те нямат представа, че снимките им ще бъдат разгледани от стотици хиляди романтични души по света. Кадрите са красиви, естествени и напълно недокоснати от Photoshop, а феновете им твърдят, че от тази фотосесия просто струи искрена любов.

21743262_1469464736472975_330036719781589605_n

Въпреки че Стефани е видимо пълна жена, това сякаш не се вижда на снимките, умело заснети от Wolf & Rose Photography. Самата тя споделя, че изглежда толкова уверена във фотосесията, секси и атрактивна както никога, дори без горнище, само защото е наистина влюбена в човека до нея. Двойката е сгодена и ще отпразнува любовта си и с официален брак през февруари 2019 г.

4

Любовта наистина струи от фотосесията на Стефани и Арин, но това не е единственото силно послание. Със снимките си Стефани успява да покаже на света, че женската красота не се крие в перфектното тяло, че мъжът може да е луд по половинката си, без тя да е идеалният стереотип.

„В нашите отношения никога не се е случвало той да ме кара да се чувствам неловко за някоя част от себе си. За него няма значение дали не съм мила косата си от седмица или не съм бръснала краката си в продължение на повече от месец“, казва Стефани за HuffPost. „Той ме обича заради това, което съм аз и за това, което го карам да иска да бъде. Той винаги ми казва, че не се интересува как изглеждам, че съм красива, независимо от всичко“.

От момента на появата си на 13 септември, фотосесията има 61 000 харесвания на страницата си във Facebook, както и над 83 000 споделяния.

Още от вдъхновяващите снимки може да разгледате в галерията ни.