8 реплики, с които да убием сексуалния порив на мъжа

| от Марина Стоименова |


Нека си го признаем най-после: жените можем да бъдем големи дървета. Обикновено ни приемат за нежни души, но някои от нас могат да смажат психически дори най-закоравелия рецидивист. Уж сме много авантюристични, но повечето от нас изпадат в паника, когато излязат от рутината си. Уж вниманието ни можело да бъде насочено в много посоки едновременно, но истината е, че когато ни влезе муха в главата, не можем да я извадим. Особено ако сме обсебени от нещо, което любимият прави или не прави. И понеже нашата сила е като на китайската капка, сме склонни да циклим на една и съща мисъл и да повтаряме едно и също, докато думите не започнат да формират вдлъбнатина в черепната кутия на мъжа.

Приемат ни за много емоционални, но всъщност чисто и просто говорим, преди да помислим – и дори си знаем, че е така! А че плачем, преди изобщо да е имало защо, си е факт. След което изпадаме в мрачен дървесен ступор.

Но нищо не може да се сравни с умението ни да казваме грешните неща в неподходящия момент. А какъв по-неподходящ момент от леглото? Ето репликите, с които жените сме способни да убием сексуалното представяне дори на най-потентния мъж:

„Това ли беше?“

Няма по-гадно за един мъж от това да чуе, че не се е представил добре в леглото, а уж невинният въпрос „Това ли беше?“ неминуемо ще го накара да се замисли дали той изобщо има пенис. Може би е по-добре направо да го кастрирате.

Разновидност на горното е: „Вътре ли е вече?“, „Само толкова ли?“, „Нищо не усетих“. А обратното е култовото „Хайде, свършвай вече!“. Дами, последното не го казвайте никога, дори и да си го мислите – а няма жена, която да не си го е мислила поне веднъж в живота.

„Обичаш ли ме?“

Ако зададете този въпрос, когато сте в леглото и сте се разгорещили, не се чудете ако мъжът замръзне. Има няколко варианта за тази негова реакция: ако това е мъж, с когото правите само и единствено секс – то този въпрос определено ще го уплаши. Ако пък е мъжът ви, с когото постоянно правите секс – тогава ще го раздразните: защо по дяволите му задавате този въпрос точно сега? Нима не е ясно?

За свое женско оправдание трябва да кажем, че под влиянието на окситоцина понякога задаваме такива въпроси в леглото. Но, дами, нека не се превръща в навик: нима сме толкова големи дървета, че да не можем да усетим дали той наистина ни обича?

„Бебето ли изплака или ми се стори?“

Тъкмо сте се разгорещили в спалнята, когато малкото надава зверски рев. Вашата реплика полива мъжа ви като със студен душ… И сексът отново става мираж.

„Бившият ми го правеше по друг начин…“

Наистина ли ще говорите за бившия си на настоящия си партньор? Няма по-изнервящо нещо от това и всяка дама с поне малко интелигентност би трябвало да се засрами. Ако сегашната ви половинка все пак ви харесва и е достатъчно мил, то той ще ви предложи просто да се обадите на бившия си, вместо да го занимавате. А ако не е – може и да ви прати на майната ви – където и ви е мястото.

„Трябва да се изпикая“

Разбира се, че подобни реплики убиват момента. Не можахте ли да се изпикаете преди това? Или просто да го кажете по-мило: например като „извинявай за момент“, „ей-сега ще се върна“… Дори „трябва да пишкам“ е някак си по-мило, отколкото „трябва да се изпикая“.  За чест на мъжете все пак има такива, които ни приемат, въпреки тези реплики. Какво друго да правят? Те, за разлика от нас, обикновено нямат навик да стават и да си тръгват по време на секс. След секс – да, но по време на секс… това го умеем само ние, жените.

„Хайде да се снимаме“

Няма майтап – има жени, които искат да си направят снимка с половинката в леглото – и дори да я качат в Instagram. Всеки мъж – пардон, всеки нормален човек – следва да се стресне поне малко.

„С колко жени преди мен си спал?“

Наистина ли зададохте този въпрос на мъж, с когото се познавате от скоро и то в леглото по време на секс? И наистина искате да разберете отговора точно сега? Може би трябваше да го питате преди да си легнете с него. Освен че издавате колко сте досадна, показвате и колко сте несигурна. Затова, просто си замълчете или оставете този разговор за друг път. Ако има такъв, защото е възможно и той да пожелае да знае истинската ви бройка…

„Забравих да те предупредя…“

Какво??? Че си в цикъл? Че си бременна? Че имаш сифилис? Херпес? Нежелано окосмяване? Или че имаш гадже, което е мутра??!?! Че никога не правиш свирки? Че не си си взела противозачатъчните?… Само си представете физиономията на мъжа – независимо собствения ви мъж или някой, когото познавате отскоро, когато започнете с този израз след като вече сте се озовали в леглото.

Сериозно ли искате да кажете нещо важно и държите да го кажете точно по време на секс? Момичета…