Дрехи, които издържат на момчешките игри?

| от Ана Динкова |


Няма дете, което да не обича игрите, а за момчетата това е 110% гарантирано! Другото нещо, което знаем от опит, е, че дрехите често поддават и затова трябва да са от висококачествени, по възможност естествени материи и да са колкото весели и забавни – толкова и издръжливи!

DSC_9551

Точно това можете гарантирано да намерите в новия асортимент на Hip&Hopps – младата по дух марка на Kaufland, предназначена за малчуганите между 6 и 12 години.

DSC_9650

Дрешките са не само удобни, забавни и кореспондиращи на детския игрив и откривателски дух, но и са произведени по щадящ природата начин, като линията Hip&Hopps е изработена от мек и удобен за носене органичен памук без вредни вещества, сертифициран по стандарта GOTS*.

Детските дрешки впечатляват с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност, като същевременно следват модните трендове, така че децата да се чувстват и готино, а не само комфортно!

DSC_9690

Важно е да отбележим, че всички продукти на Hip&Hopps са тествани в независими лаборатории и институти, което гарантира не само щадене на природата, но и специална грижа към чувствителната детска кожа.

*Стандартът GOTS (Глобален органичен текстилен стандарт) включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

Фотограф: Мира Дерменджиева

Модели: Деа и Адриан

Гардероб: Hip&Hopp на Kaufland