7 романтични филма, на които просто да кажеш „Да!“

| от MamaMia |


Много се говори около това трябва или не да има сватби. Мнозина казват, че любовта няма нужда от парче хартия за доказателство, че е истинска. Както и че подписът няма значение. Е, ако наистина вярваш, че е така, какво ти пречи да се разпишеш?

Истината е, че откакто хората са се оформили в племенни групи на тази земя, решението на двама души да обединят житейските си пътища в едно винаги се е отбелязвало по някакъв начин – празник, ритуал, обред или друго. Което и кътче на света да погледнете, която и нация или племе да вземете за пример, абсолютно навсякъде „сватби“ под една или друга форма има. И разбира се, в това няма нищо лошо, даже напротив! Животът е достатъчно тежък на моменти и изпълнен с предизвикателства, за да се лишаваме сами от щастливите поводи за празници.

В духа на добрите и красиви български традиции, основна част от които е сватбата, „Пещерска отлежала“ ракия за втора поредна година провежда кампанията си „Просто кажи Да!“

Целта е три двойки да бъдат подкрепени в плановете си да се оженят с по 5000 лв. безвъзмездна помощ за организирането на сватбата им мечта.
Като бонус спечелилите двойки ще получат за празничния ден безплатно видео и фото заснемане, както и пълни чаши за всички гости по време на събитието.

Всички желаещи да участват в конкурса имат време до 31 юли да се регистрират на www.justsayyes.bg и там да качат своя обща снимка или видео, което ще им донесе бонус точки.

Основното изискване е съдържанието да е оригинално, а победителите ще бъдат избрани от специално жури и обявени на 7 август.

Ако искате да участвате, но страдате от липса на вдъхновение и не знаете какво точно да кажете заедно с любимия, за да сте сред победителите, то нека ви помогнем малко. Представяме ви нашата селекция на любими сватбени филми, от които дори един да изгледате, ще ви стане романтично и вдъхновено.

Вижте филмите в галерията!