Прекрасната Пенелопе Крус неузнаваема като Донатела Версаче

| от Ния Лазарова |


Когато се разбра, че Пенелопе Крус ще изиграе на Донатела Версаче, всички си зададоха въпроса как прекрасна жена като Пенелопе ще се въплъти в образа насестрата на именития дизайнер, която има нека да го кажем специфично излъчване.

Именно в това обаче се корени истинското актьорко майсторство – да преминеш отвъд външния вид, за да усвоиш движенията и цялостното излъчване на персонажа, и когато публиката те гледа, да не вижда актьора, а пресъздаваната от него личност.

Новият трейлър на “Убийството на Джани Версаче” показва една неузнаваема Пенелопе, играеща перфектно младата Донатела.

Вторият сезон на American Crime Story е наречен „The Assassination of Gianni Versace“ и показва още Джани Версаче, изигран от Edgar Ramirez, Рики Мартин в образа на любовника на дизайнера Antonio D’Amico и убиеца Andrew Cunanan, изигран от Darren Criss.

Всичко, което виждате около нас – къщата, компанията, беше неговият живот. Няма да позволя на този човек, на този никой, да убие брат ми два пъти“ –споделя сестрата на Джани през сълзи в трейлъра.

В сериите ще се разглежда образа на убиеца на Версаче, който е успял да отнеме живота на още четири човека през същата година, преди ФБР да го заловят.

Ти не си по-добър от мен. Ние сме еднакви. Единствената разлика е, че си имал късмет“ – казва Кунанан във видеото, което предвещава истински интересна документална история.

Интересното е, че в истинския живот любовникът на Джани и негова муза в продължение на 15 години – Антонио, разкритикува продукцията и изяви несъгласието си историята да бъде филмирана и показвана по този начин.

Как са се справили продуцентите, режисьора и актьорският състав, предстои да разберем скоро.