Къщата на ВИП Брадър отвътре

| от |


VIP Brother 2018 започва днес – 10 септември, точно в 20:00 ч. Новият сезон на риалити шоуто ще бъде под надслова “По волята на царицата”. Тази вечер ще разберем кои известни българи ще влезнат в Къщата. Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще обявят звездните съквартиранти, които ще делят един покрив в продължение на няколко месеца.

Азис също ще се включи като водещ на риалити формата.Три пъти в седмицата по NOVA – всеки вторник, четвъртък и петък – Азис ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева. Това стана ясно в предаването “Събуди се”, когато Азис обяви на живо своето решение за втори път да се обвърже с най-провокативното риалити шоу. “Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!” – споделя артистът, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен “Позна ли ме?” с участието на великата, българска актриса – цветана Манева. До момента клипът е гледан близо половин милион пъти в You Tube, едва ден след като беше пуснат там.

Азис влиза като Съквартирант във VIP Brother през 2007 година, но не остава в шоуто до края. Големият победител тогава е Христина – съпругата на Здравко, победител в първия сезон на Big Brother България, излъчен няколко години по-рано. Въпреки че живее в Къщата едва няколко седмици, Азис е считан за неформален финалист. Биг Брадър не само не успява да вкара артиста в драматургична рамка около връзката му с Китаеца, а напротив – Азис напуска шоуто с достойнство, след което открито започва да говори за своя личен живот. Поредната изповед на най-известният ни поп-фолк певец е неговият най-нов проект “Позна ли ме?”, вдъхновен от различните хора и нуждата те да бъдат приемани и уважавани.

Представяме ексклузивни снимки от Къщата, точно преди старта на риалити формата.