Направи мега супер гига хипер тяло САМО за 24 часа*

| от Жоржета Попова |


Докато лятото сипе непоносимата си жега, в изтормозения женски мозък се върти една особено натраплива мисъл: „Как да имам готино тяло на плажа?“. Приготовленията за морето може да започнат още през март, но колкото и качествена козметика да си купим и с колкото и секси, модерен бански да се сдобием, няма как да си прекараме добре на морето, ако нямаме тялото на Адриана Лима, нали? Просто няма как.

Затова ви предлагаме един прост, лесен, мега ефективен план, с който може да добиете блестяща кожа, стегнати бедра и корем на новороден пекинез – само за 24 часа:

Станете в 5,30 и гледайте слънцето в продължение на 20 минути. Внимавайте да не прогорите зениците си и мислете за позитивни неща: морски вълни, мохито, селфита, такива работи. Изпийте два литра преварена вода с лайм и зехтин – така ще получите чиста кожа и бързо ще отидете до тоалетната, където да отделите излишните токсини и да подготвите корема си за голямото стягане.

Изстържете с дървена лъжица езика си, изжабуркайте се с отвара от био лайкучка и направете първите 250 коремни преси за деня. Хапнете 1/4 овесена ядка. Излезте да потичате в квартала за час и половина. След като се върнете, премерете кръвното си налягане. Ако е над 50/10, направете още 250 коремни преси. Ако е под тези стойности, ще се наложи да хапнете още 1.4 овесена ядка.

Разбира се, за да направите готино тяло за плажа, е необходимо да сте в отпуск. Може да си сварите 100гр. ориз и да изядете половината, в случай че кръвната ви захар е под 1. Ако глюкозата все още държи нормални стойности, пийте само преварена вода, в краен случай – зелено кафе.

Няма проблем, че навън е 50 градуса. Облечете специален вълнен костюм под дрехите за спорт, за да се потите повечко, и отидете пеша до фитнеса. Ако пристигнете в съзнание, веднага се мятайте на уредите. Повъртете на велоергометъра час и половина. После малко jumping jacks. Китайско столче. Клекове на един крак. Вдигане на щанги. На всеки 60 минути може да почивате.

Приберете се отново до вкъщи пеша. След фитнеса ви трябва енергия, затова вземете едно зърно от варения ориз, разрежете го на 4 и поемете една четвъртинка. Може да добавите резен зелена пиперка или 38гр. белтък от великденско яйце.

Вместо следобеден сън, направете трета серия коремни преси – за разтуха след хапването. За следващите 3 часа ще ви трябва 3-годишно момче. Ако не разполагате със собствено, вземете назаем от приятелка. Тичайте върху лего след детето в продължение на 3 часа.

Тъй като ще бъдете уморени, трябва да се наградите с малко вкусна и питателна храна. Хапнете една боровинка. Тъй като в нея има фруктоза, трябва бързо да изгорите натрупаните калории – препоръчваме да го направите с някаква лека и ненатоварваща спортна програма, като участие в маратон.

Щом маратонът приключи, вероятно вече ще сте леко изморени. И гладни. Най-после имате право да се нахраните нормално. Направете го със 100гр. сурово филе от суха риба и листо айсберг. Преди лягане, приемете 7 капки от капките „Принцеса“ на Наталия Кобилкина, за да върнете радостта и спонтанността в отслабналото си тяло. Цената им е само 40лв.

Вече може да лягате да спите, но не го правете върху матрак или пружина. Най-добре за тялото е да се спи на твърдо. Затова постелете чаршаф от груб лен на пода в банята, където има влага, която ще повлияе деструктивно върху целулита и костите ви. Пуснете си Филип Киркоров тихичко и заспивайте. Утре ще се събудите слаба.

*Текстът, разбира се, не съдържа реални съвети. Описаната „диета“ е плод на въображение и би могла да бъде опасна за здравето. Призоваваме всички жени да се хранят редовно, здравословно и умно и да ходят на плаж, дори телата им да не са като на ангел от Victoria`s Secret.