Кои са абсолютните модни бестселъри днес?

| от Хрис Караиванова |


Може би си мислите, че модата е обвързана с много субективизъм и това донякъде е така. Все пак, за да ви изненадаме, ще ви споделим, че модната индустрия може да бъде разглеждана и като точна наука. Благодарение на Business of Fashion и глобалната фешън търсачка Lyst, имаме достъп до доклад, който представя най-горещите брандове за второто тримесечие на тази година – от април до юни 2017 г.

Това, което най-много ни направи впечатление в предоставената за света на модата информация, е списъкът с бестселъри. Марките, които доминират в този списък не са толкова изненадващи, въпреки че и там ще срещнете свежи нови попълнения като ежедневна рокля до коляното на DVF.

Интересният феномен е първенецът в класацията – чехли тип джапанки, с логото на Gucci и флорален принт. И не само това – подобен модел, но на Givenchy, също си е проправил път в Топ 10, в компанията на още три модела лежерни, непретенциозни обувки – маратонки на Gucci, Common Projects и Comme des Garcons. Също изненадващо, само една чанта се е добрала до челната десятка от бестселъри и това е доста обсъжданата и хитова Chloe Nile.

В нашата галерия ще откриете пълния топ 10 от бестселъри за периода април-юни на тази година.


Повече информация Виж всички