5 любими неща в гардероба на… Ина

| от |


Константина Живова има 11-годишен опит в телевизията. Преди да стане част от делничното лайфстайл предаване „ОколоСВЕТСКО“ по Bulgaria ON AIR, тя e част от сутрешния блок – „България сутрин“, излъчван по същата телевизия. Изминала е целият път в създаването на ТВ съдържание, трупайки опит в различни медии. Тя продължава да показва на зрителите най-интересното от лайфстайла у нас от ефира на Bulgaria ON AIR и всяка делнична сутрин минава през теми като мода, култура, кино, музика, кулинария, деца, кучета, златни рибки…

Участвала е в музикални клипове на български изпълнители, както и в сериалите „Под прикритие“ и „Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата“. Освен с богатия си телевизионен опит, Константина е известна и като писател. Първата й книга „Завинаги“ бързо се превърна в бестселър. Тя поддържа активно и видеоблог, в който дава съвети на дамите как да усмихнат и улеснят деня си.

31091947_10214262243844474_4318032137962913792_n

Обувките

Харесвам обувки на висок ток. Имам своите любими модели. Работата ми на телевизионен водещ в „ОколоСВЕТСКО“ по Bulgaria ON AIR, изисква облеклото и обувките ми да бъдат елегантни, затова често нося обувки на висок ток. В ежедневието обожавам да съм с кецове. Имам безброй цветове и модели спортни обувки и не спирам да се сдобивам с нови. На високи токчета се качвам и вечер, когато съм навън по различни поводи. За този сезон дори вече си имам и любим модел – сини обувки на висок ток.

Ина Живова

Бижутата

Като всяка жена обожавам бижута и аксесоари. Харесвам големите обеци и често ги нося като акцент на тоалета, както пред камерата, така и в ежедневието. Но не трябва да се прекалява. Според мен, когато носиш бижута и са по-обемни, трябва да бъдат акцент – да подчертават тоалета само на едно място – тоест или големи обеци, или колие. Имам специално бижу, което ми е скъпо и не свалям -тънка верижка с малко медальонче. Много ми харесва колко нежно стои на шията на една жена. Това е и моето любимо.

Константина Живова

Роклите

Всяка дама трябва да има любима черна рокля. Харесвам роклите и имам определени модели, които са за спешни поводи – черна къса и червена. За ежедневието обожавам дънки, тениска и кожено яке. В гардероба си имам много дрехи, ката всяка дама и като повечето от тях –често чувствам, че нямам какво да облека.

Ина Живова

Картините

Картините ми са голяма страст от няколко месеца. След като издадох първия си роман “Завинаги”, много хора ме попитаха кога да очакват следваща книга. И въпреки че имам идеи в главата си, реших да не избързвам, а да усетя момента и вдъхновението. Така се случи и с рисуването – връхлетя ме желание да рисувам и го правя непрекъснато. Вече някои от картини ми си имат нови притежатели и това ме прави щастлива, защото чувството да правиш нещо, което ти доставя удоволствие и то да бъде оценено от хората – е прекрасно. Сега имам и идея за изложба през есента.

Ина Живова

Грим

Гримът е част от моята работа. В ефир предпочитам да съм с по-светли, свежи тонове. В ежедневието предочитам да съм естествена – без грим. Обожавам кремове за лице и обичам да усещам кожата си чиста. С времето започнах да подбирам все повече каква козметика и гримове да използвам. Отделям време за малки козметични ритуалчета. Всяка жена е хубаво да оставя по няколко минути за себе си сутрин и вечер, за да се чувства красива и да си напомня, че трябва да обича себе си!

31129631_10214262244484490_4616140148621443072_n

Може да гледате Ина всяка делнична сутрин от 10.30 часа по Bulgaria On Air

Снимки: Петър Тодорински

и на www.trywithina.com