Меган и Хари пазят в тайна дъщеря си

| от MamaMia |


Чудили ли сте се защо принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, още не са споделили със света първата снимка на дъщеря си Лилибет, която се роди през лятото на тази година?

Единствената наследница на британския трон, която не е родена в Англия, Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, се появи на света на 4 юни в Калифорния. Мнозина са озадачени от факта, че аристократичната двойка още не е показала момиченцето на света, при все че спази кралската традиция след раждането на първото си дете, принц Арчи, и публикува негова снимка по-малко от 48 часа след щастливото събитие.

Неписано правило за членовете на знатната фамилия е новородените деца да „дебютират“ пред света броени дни или дори часове след раждането си. През 2020 г. обаче принц Хари и съпругата му извоюваха своята относителна независимост и се оттеглиха от своите дворцови задължения. Те вече не се чувстват обвързани със спазването на строгия кралски етикет.

Изминаха вече шест месеца от раждането на малката Лилибет Даяна, а родителите ѝ все още я пазят в тайна от обществото. Според експерта по кралското семейство Нийл Шон, Меган и Хари се тревожат да споделят публично информация за детето си, защото се тревожат, че това ще бъде навлизане в личния им живот. Те предпочитат да пазят максимално много семейни детайли за себе си, потомството си и ежедневието си поверителни, най-вече за да защитят децата и да им осигурят възможно най-спокойно и необременено от медийно внимание детство.

Според Шон, звездната двойка се е консултирала по въпроса и със своите собствени комуникационни съветници, които са обединени срещу всякакви опити за навлизане в личното пространство на Хари и Меган след всичко преживяно от съпрузите до момента. Семейството все по-често критикува медиите и социалните мрежи. Нийл Шон определя поведението им каато комично и престорено. Той е на мнение, че принц Хари и неговата съпруга всъщност просто умуват кога да публикуват снимка на бебето си, така че да могат да привлекат максимално много.

Повечето хора единствено биха се зарадвали да видят детето в социалните медии, но интересът всъщност намалява всеки следващ месец, вярва Шон. Все още има надежда, че херцогът и херцогинята на Съсекс може да споделят радостта си с хората, които ги следят с внимание и интерес, може би със своята коледна картичка. Според други наблюдатели звездната двойка вероятно се надява Лилибет Даяна да стане повод поне за корица от списание.

Кой знае? Наскоро Меган успя да осъди Mail on Sunday за разпространяването на частна кореспонденция между нея и баща ѝ малко след кралската сватба. Може би този път, след коментираното по цял свят интервю пред Опра Уинфри през пролетта на изтичащата година, двойката наистина да е решила оттук нататък да пази своя личен живот за себе си.

Вижте още: 

Расисти, сексисти, комунисти? Не, абсурд – просто мразим Меган Маркъл


Повече информация Виж всички