Възможно ли е възпитанието да започне още в утробата?

| от MamaMia |


Как се развива бебето по време на бременността и възможно ли е възпитанието му да започне още докато е в утробата? Отговор на тези и още важни въпроси ще даде новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“. То ще се проведе на 11 юли от 16:30 часа и ще се излъчи на живо в сайта на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Четвъртото онлайн издание на Форума, организирано от здравния портал Puls.bg, ще срещне аудиторията с водещи специалисти, които ще отговорят на някои от най-честите въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете.

Ембриологът д-р Мариела Даскалова ще разясни всички етапи на развитие, през които преминава плодът по време на бременността.

Психологът доц. Диана Димитроваще обясни дали е възможно възпитанието на бебето да започне преди неговото раждане.

Кои са най-честите митове, свързани с раждането? Темата ще коментира д-р Георги Амалиев.

За информираните решения по време на бременността и раждането ще говори адвокатът по медицинско право Мария Шаркова.

Съвети за правилната грижа за детските зъби ще даде д-р Павлина Чурлинова.

Как могат да бъдат избегнати стомашно-чревните инфекции при децата през лятото и кога родителите да потърсят лекарска помощ ще отговори д-р Теа Александрова.

Новото издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще срещне аудиторията с един от най-обичаните изпълнители – Дичо и половинката му Карина, които преди няколко седмици станаха родителите за втори път.

В разговор с водещата на Форума – главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, те ще разкрият какви родителите са и дали дъщеря им Ариел ревнува от новородената Тина.

В края на четвъртото издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе томбола с награди, в която ще участват всички регистрирани на сайта на събитието – https://events.puls.bg/sofia/. Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг „Градина“.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и къмпинг „Градина“.

Освен Mamamia.bg, ,медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, „Жената днес“.


Повече информация Виж всички