Magi San: Забременях от първия опит

| от MamaMia |


Тазгодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“, което ще се проведе на 11 юни в зала 6 на НДК, ще приветства и срещне публиката с популярното и харизматично лице в онлайн пространството Магдалена Александрова, позната като Magi San. Тя е известен инфлуенсър, влогър и прекрасна майка на 2-годишната Дивна. С над 80 000 последователи в социалните си мрежи, Маги успява по свеж и нестандартен начин да представя света около себе си, а съдържанието, което създава в мрежите си, е точно толкова разнообразно, колкото и интересите ѝ.

По време на събитието Маги ще сподели своите малки тайни за родителството. Публиката ще има възможността да разбере от първо лице как е минала бременността ѝ, как се е подготвила за раждането и как съчетава майчинството с работата.

В специално интервю за „Форум бременност и детско здраве“ Маги разказва, че е имала прекрасна бременност, но гледа да не се хвали много с нея, защото знае, че при повечето жени нещата не стоят така. „Забременях от първия опит, имах много леко и кратко гадене, не качих много килограми – едва 10. На прегледите всичко беше наред, аз се чувствах спокойна и щастлива“, разказа тя.

Маги с вълнение разкрива, че още щом е разбрала, че чака бебе, е инсталирала приложение за бременни, което я е информирало постоянно за всяка седмица от бременността. „Беше много полезно и успокоително да знам точно какво се случва в корема ми във всеки един момент“, добави лъчезарният влогър. Тя твърдо заявява, че родителите не са от желязо, особено ако са фенове на осъзнатото привързано родителство, което промотира меки подходи във всяка една ситуация.

Как я е променило родителството и кои са най-важните уроци за нея – очаквайте на 11 юни по време на светската среща с Magi San на „Форум бременност и детско здраве“, който здравният портал Puls.bg организира. Може да се регистрирате безплатно за присъствие на събитието и се запознайте с цялата програма на Форума ТУК.

Вижте още: 

„Аааа, днес няма да пия, ъъъ, защото…“: Невинните лъжи, с които да скриете ранната бременност


Повече информация Виж всички