Никол Кидман се преобрази за новия си филм

| от |


Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за участието си в новата драма „Destroyer“, в която е в образа на полицейски детектив с мъчителна история зад гърба си. Филмът бе представен на Лондонския кинофестивал.

Носителката на „Оскар“ е заменила русата си коса с къса прическа и е с доста променен външен вид, за да изпълни ролята на Ерин Бел – детектив, чието минало продължава да я преследва от години, след като се е внедрила под прикритие в гангстерска банда.

 

 

„Почувствах се в нейния образ, имах усещането, че скърбя за нея. Помислих си, че има тревожност и обърканост в гнева й, каквито досега не бях виждала на големия екран, особено в образа на жена“ сподели актрисата.

51-годишната Никол Кидман не за пръв път променя драстично външния си вид за филмова роля. Тя го стори и за ролята на Вирджиния Улф в „Часовете“, за която получи „Оскар“.

 

 

Кинокритиците оцениха високо актьорската й игра в новия филм и описаха външния й вид като „почти неразпознаваем“.

Режисьорката на филма – Карин Касама поясни, че Ерин Бел се сблъсква с разкаянието, вината и срама. Коафьори и гримьори работили заедно, за да трансформират външния вид на Кидман за ролята й във филма.