Честит рожден ден, Ким

| от |


Американската реалити звезда Ким Кардашиян днес празнува своя 38-и рожден ден. През 2010 година тя става най-богатата реалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. В момента Ким Кардашиян почели по 5 милиона долара за пет минути – с помощта на своите социални мрежи и името си, което се е превърнало в един от най-популярните брандове в света.

Ким е родена на 21 октомври 1980 година в Лос Анджелис, Калифорния, а нейни родители са адвокатът Робърт Кардашян и съпругата му Крис Дженър. Баща й е трето поколение американски арменец, а майка й е от шотландско-нидерландски произход. Ким има две сестри – Кортни и Клои, и един брат – Робърт. Освен това има трима доведени братя – Бъртън Дженър, Брендън Дженър и реалити звездата Броуди Дженър; една доведена сестра – Кейси Дженър и две полусестри – Кендъл и Кайли Дженър. Учила е в гимназия „Меримаунт“, Лос Анджелис.

През 2000 година Ким се омъжва за музикалния продуцент Деймън Томас, с когото се развежда през 2004 година. След това е имала връзки с певеца Рей Джей, играчите по американски футбол Реджи Буш и Майлс Остин. Излизала е и с модела Гейбриъл Обри.

През август 2011 година Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис. През октомври същата година тя подава документи за развод. Ким започва да излиза с американския рапър Кание Уест през април 2012 година. На 30 декември 2012 година рапърът обявява на свой концерт, че Ким е бременна от него.

На 19 април 2013 година Ким и Крис Хъмфрис постигат споразумение, с което да избегнат съдебен процес, а на 3 юни същата година се развеждат официално.

На 15 юни 2013 година в болница в Холивуд ражда момиче.

Да, Ким Кардашиян не е най-слабата жена на света, но поне знае как да завърти нещата в своя полза. Дупето й е световноизвестно, благодарение на това, че тя не държи да се побира в супермоделските мерки 90/60/90.