Защо на някои им върви, а други като Брад и Анджелина се разделят

| от Мая Иванова |


Когато харесваме някого и при всеки негов поглед в корема ни пърхат пеперуди, нямаме много рационални аргументи, на базата на които да решим дали връзката ни ще просъществува. Подобно е и положението с бизнес плановете – в началото всичко изглежда розово и перспективно и чак, когато стане прекалено късно, се сещаме, че с партньора ни просто не сме били един за друг.

Astrobooth е интересно мобилно приложение, което изчислява важните аспекти в една връзка. Вие сами избирате какъв тип връзка да анализирате – любов, брак, секс, работа, взаимоотношения между началник и подчинен.

Със сигурност ви се е случвало да срещнете много симпатични хора, които стават за маса, но не и за бизнес. Или други, които стават за бизнес, но не и за компания, с която да отидете на море.

Част от аспектите, които показва Astrobooth са хармонични, други са предизвикателни – това означава, че те маркират неща, за които трябва да се внимава.

Това, което със сигурност трябва да знаете, за да ползвате астропрогнозата, е датата ви на раждане – вашата и на партньора, населеното място, където сте родени, като ако сте наясно и с часа, картината ще е максимално пълна.

Първото, което виждате в приложението са т.нар. аспекти – броят им показва колко „нишки“ свързват двойка.

Част от тях са хармонични (сини), а другите – предизвикателни (червени). Тези аспекти са енергиите във връзката ви. Колкото са повече, толкова по-добре, защото очевидно има неща, които да ви доближават.

Преди да ги прочетем, погледнете силата им – най-силните са най-важни за вас.

Ако искате да се позабавлявате, може да изпробвате приложението и за някои известни личности. Ние опитахме с Никол Шерцингер и Григор Димитров, и с Брад Пит и Анджелина Джоли, с угворката, че не знаем часа им на раждане.

И при двете двойки пробвахме аспекта “брак”.

При Григор и Никол излизат 8 връзки – 4 са хармонични, а други 4 са предизвикателни.

Astrobooth, хороскоп

С релевантност 100% при Григор и Никол е аспектът “късмет и екстравагантност”, който е в резултат на съвпада на Юпитер на Никол с Венера на Григор. Това означава, че и двамата се увличат от удоволствия, лукс, пътешествия и социален живот. Имат голям късмет във финансите. Религиозни са. Никол е тази, която прави плановете за бъдещето. Венера и Юпитер са добротворни планети и когато те се срещнат означава, че покровителстват една връзка. И двамата имат отворено сърце един към друг.

При Брад Пит и Анджелина Джоли аспектите са 7, като 4 са предизвикателните, а 3 са хармоничните.

хороскоп, astrobooth

Един от аспектите със 100% сила е вследствие от това, че Луната на Аджелина е в съвпад с Юпитер на Брад и се казва “Много деца”, което според хороскопа означава повече от две.

Брад и Анджелина имат 6 деца, от които три са биологично техни, а останалите са осиновени.

Един от предизвикателните аспекти за двойка идва отразположението на планетата Сатурн при Анджелина, която е в опозиция с Венера на Брад и означава “трудна любов”.

Според този аспект Анжелина ще много по-сериозната във връзката, често дори авторитарна, което ще ограничава щастливата личност на Брад. За Брад това ще изглежда като товар и задължение. Един аспект с по-ниска сила (80%) показва нестабилността на връзката, която идва от това, че Уран на Анджелина е в квадрат с Луната на Брад. Това се смята за кармичен аспект, който е свързан с необходимостта да се балансират стари проблеми. Според това разположение на планетите Брад е потиснат и в зависимост от партньора си. Между двамата цари тъмен магнетизъм, който има разрушителна енергия и отчуждаваща сила, която се въплъщава от Анджелина. За да ги преодолеят и двамата трябва да покажат много сила на личността.

Хороскоп Astrobooth

Още една спънка пред връзката им е планетата Плутон на Аджелина, която попада в квадрат с Марса на Брад.

Това означава, че и двамата имат много силен нагон за власт и никой не желае да отстъпи.

Прогнозите на Asrobooth не са диагноза или присъда, те трябва да се разглеждат като навигация – все едно сте взели компас и той ви води – показва ви кое е важно, къде е „опасно“, кой елемент на връзката ви иска внимание, кой – действие, на кой можете спокойно да се облегнете или насладите напълно.

Ако знаете кога и къде е роден партньорът ви, можете да опитате и вие.