През януари: Куклен спектакъл „Малкото пингвинче“ и ателие „Да направим пингвинче“

| от MamaMia |


Какви животни живеят в Антарктида? Как изглеждат те?

През месец януарисвоето снежно куклено представление с музика на живо „Малкото пингвинче“ и творческо ателие за деца „Да направим пингвинче“, представени от творческия екип „Приключения с кораб“.

Малкото пингвинче и неговите приятели пътешестват из вълшебния свят на снежна Антарктида. Те се срещат с чудати създания и разбират, че силата на приятелството помага във всяка беда. А как изглеждат пингвинчетата? След всяко представление сценографът на спектакъла – Здравка Кантарева, ще проведе с малките любопитковци творческо ателие „Да направим пингвинче“.

„Малкото пингвинче“ е пътуващо куклено представление с музика на живо по текстове на обичаните детски истории за „Шестте пингвинчета“ и „Храброто пингвинче“. Авторската драматизация и режисура са на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова. Продължителността и на представлението, и на творческата работилница е по 45 минути.

Пътешествията на пингвинчетата през месец януари ще се случат в приятната атмосфера на домакините AMAKids Bulgaria и Art & Tart на:

Дата: 15.01.2023 г. (неделя)
Час: 11:00 ч.
Място: АМАКИДС България (гр. София, кв. Младост 3, Бизнес сграда до бл. 325)
Вход: свободен
Facebook събитие в AMAKids Bulgaria: „Малкото пингвинче“ и работилничка „Да си направим пингвинче“

Дата: 29.01.2023 г. (неделя)
Час: 11:00 ч.
Място: Art & Tart (гр. София, Зона Б-5, бл.9, вх. А)
Вход: дарение
Facebook събитие за 29.01.2023 г. в Art & Tart: „Малкото пингвинче“ и работилничка „Да си направим пингвинче“

Препоръчително е предварително запазване на място чрез съобщение в страницата на организаторите – „Приключения с кораб“ или обаждане на 0886 037 865, 0884 362 832 (за събитието на 29.01. в Art & Tart).

Вижте още: 

Попара и „Войната на таралежите“ – как съвременните деца приемат вечните соц класики


Повече информация Виж всички