Великите туитове на Раян Рейнълдс

| от MamaMia |


В последните няколко години Раян Рейнълдс се доказа не само като актьор, той извоюва за себе си определението „цар на Туитър“. Сентенциите, които поства са повече от забавни, независимо дали се подиграва с твърде нашумялото в Лос Анджелис безглутеново хранене, или с приликата си с Раян Гослинг.

След брака си с актрисата Блейк Лайвли, Рейнълдс е и горд баща на две момичета – 2-годишната Джеймс и 4-месечната сладурана Инес, чието име бе официално обявено в края на декември. Постовете на актьора в Туитър, относно родителските перипетии, са просто очарователно забавни и същевременно много истински. Прочетете по-надолу откровенията на младия баща, за да се посмеете от сърце и да се успокоите, че знаменитостите също са хора и родители, на които се налага да сменят памперси, да стават посред нощ и да пеят приспивни песнички до посиняване.

1. Бих минал през огън за дъщеря си. Добре де, не ОГЪН, защото е опасно. А много влажна стая. Но не твърде влажна, защото косата ми…

2. Уча дъщеря си, че слънцето залязва всяка вечер, защото й е ядосано. Най-вероятно ще напиша книга за родителството в някакъв момент.

3. 2016 г. е. Няма да започна да пия обикновено мляко, само защото някой задник има проблем с общественото кърмене на плажа.

4. Независимо коя детска книга чета на пищящото си бебе в самолета, поуката в историята винаги по някакъв начин е свързана с вазектомия.

5. Да бъдеш баща е единственото най-велико нещо на Земята. Без да включвам онези прекрасни години, които прекарах без дете, разбира се.

6. Дъщеря ми е само на 6 месеца и вече рисува. Бих закачил листа на хладилника, но честно казано, е абсолютен боклук.

7. На разходката ни в 6 сутринта дъщеря ми попита къде отива Луната всяка сутрин. Уведомих я, че е в Рая, на гости на свободата на татко.

8. Съвет: Важно е родителите също да имат почивки само за себе си. Дори когато се чувстваш доста виновен, връщайки се 14 години по-късно.

9. Дъщеря ми току-що кихна в устата ми, докато се прозявах. Изглеждаше наистина доволна от себе си. Шегата е за нейна сметка. На нея ще се наложи да ме погребе някой ден.

10. Малката ми дъщеря е травматизирана завинаги. „50 нюанса сиво“ = най-ужасната книжка за оцветяване, която съществува.

11. Tinder не е приложение за намиране на бавачка. Извинявам се на Кристъл и Джанин за недоразумението.

12. Тази сутрин дъщеря ми каза „киш“, което означава, че е умна, гладна и задник.

13. Тази сутрин гледах “Замръзналото кралство“ без дъщеря си. Отчаянието разкрива себе си в много форми.

14. По дяволите, трудно е да пуснеш дъщеря си някъде сама за първи път. Бях истинска развалина, тръгвайки и оставяйки я на Бърнинг Мен.

15. Обожавам да пиша приспивни песни за дъщеря си. Любимите й са „Време за гушкане“ и „Всички, които познаваш, ще умрат някой ден“.

16. Няма нищо по-хубаво от това да прекараш цяла сутрин, взирайки се в очите на дъщеря си, шепнейки „Не мога да се справя“.

17. Обожавам да обличам дъщеря си с бебешки дрешки. Розовата пижама. Мъничките бели чорапки. Черната кожена маска. Прекалено сладка е!

18. Честит рожден ден на малкото ми момиче! Тъжен съм, че изгубих девствеността си. Но пък съм благодарен, че имам дъщеря.

19. На Деня на бащата дъщеря ми ми се усмихна. Това беше достатъчен подарък, за да стегна багажа и да замина за 6 години, пишейки книга за добрите родителски практики.

20. Да избереш татуировка за кръста на малко дете, е лесно. Да намериш някой, който да я направи, е предизвикателство.