Ким Катрал има три условия за ролята на Саманта

| от MamaMia |


Ако по някаква случайност сте пропуснали новините! „И просто ей така…“ Ким Катрал ще се появи епизодично в едноименното продължение на „Сексът и градът“. Тази вест идва след отсъствието ѝ от първия сезон на подновената сага и и широкото разгласяване на проблемите между нея и Сара Джесика Паркър.

Появата на Ким Катрал е висяла на косъм.

Актрисата очевидно отказва да се снима с бившите си колежки Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Както и да стъпи на снимачната площадка в присъствието на режисьора Майкъл Патрик Кинг.

И най-важното от всички изисквания – хонорар, надхърлящ и най-смелото въображение. Това споделя източник, близък до актрисата, пред Page Six. Според него сериалът все още се нуждае от Ким Катрал. Но въпреки че решението ѝ може да накара феновете да мислят, че тя ще се върне за следващия сезон, тя никога няма да го направи. Заради лошото отношение, което получавала от колежките си, както и от Кинг, за когото е известно, че е близък с Паркър.

Вижте още: Какъв секс, какъв град – на по 50 и без Саманта

Ако сте фенове и си спомняте, отсъствието на Саманта беше обяснено в първия сезон на шоуто. Може би не особено убедително. Кари споменава, че Саманта е в Лондон и отношенията им са обтегнати, след като Кари я е уволнила като свой рекламен агент.

„Радвам се, че тя ще се включи, макар и за малко“, споделя още източникът. „Знам със сигурност колко преговори бяха необходими, за да се случи дори и епизодична роля.“ Сцената е заснета в Куинс на 22 март. Очаква се Саманта в автомобил да води телефонен разговор с Кари. Появата на Катрал очевидно е била изненада и за снимачния екип. Името ѝ не фигурира в списъка с контакти на участващите в сцената и всички разбират кого ще снимат едва на терен.

Вижте още: Розово, по-розово, най-розово: Филмът „Барби“ е изчерпал розовата боя по света

Телефонното обаждане е логичният сценарен изход от заплетената ситуация, защото е логично да се заснеме насаме. Говорител на HBO споделя пред Page Six, че това е лесният начин Саманта да се върне на екран поне за малко и че всички са доволни, че все пак се е получило.

Вижте още:

Скъпо училище