Венеция е мястото: най-добре облечените жени на кинофестивала

| от MamaMia |


Кинофестивалът във Венеция е сред трите най-големи фестивала в света на киното заедно с тези в Кан и Берлин. Най-важен от гледна точка на филми, но също така и на визия.

Публична тайна е, че премиерата на филм на един от гореспоменатите фестивали е сигурен билет към големите наградите „Оскар“. Тазгодишното 75-то издание на най-стария кинофестивал в света беше открито преди 2 дена и ще продължи до 9 септември. Накратко, освен с много качествено кино, Венеция ще бъде отрупана с прожектори, фотоапарати и звезден блясък.

За изминалите два дена вече видяхме някои знаменитости на червения килим и техните тоалети. Не толкова дръзки, колкото в Кан преди няколко месеца, и далеч не толкова пищни, каквито са на „Оскарите“, женските тоалети от откриването на фестивала носят типичния дух на лятото, европейската сдържаност в облеклото и разбира се, Венеция. Смеем да твърдим дори, че мъжете тази година се представят една идея по-добре от жените, когато става въпрос за модна провокация и експеримент.

В галерията горе можете да видите най-добрите (според скромното ни мнение) женски тоалети от първите два дена на кинофестивала във Венеция.


Повече информация Виж всички