Какво очаква Овните до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

До края на годината Овните ги чакат едни много успешни месеци в любовен план. Заетите от тях ще имат добра комуникация с партньора, ще го ухажват и обгрижват и ще намерят най-добрия начин да го накарат да се чувства специален.

По-авантюристичните от тях ще предприемат съвместни пътувания с любимия и заедно ще опознаят нови хоризонти, различни култури и места, докато по-домошарски настроените представители на знака ще подобрят семейното огнище с бърз ремонт, нови придобивки или нови мебели.

Свободните Овни ще са силно изпъкващи и флиртаджийски настроени и ще успяват с лекота да се харесват на противоположния пол. Голяма част от тях ще стартират сериозни връзки през периода.

Много е вероятно те да срещнат любовта в лицето на свой колега или човек от социалната им среда, с когото имат общи интереси.

Работа и пари

До края на годината Овните ще напредват последователно и силно мотивирано към важна за тях професионална цел. Много ще им се отдават работата с чужди пари, инвестициите, търговията, маркетинга, рекламата, говоренето пред публика и мотивацията на заобикалящите.

Ще са много харизматични и добре ще знаят към кого да се обърнат, за да получат нужната подкрепа, препоръка или съвет.

Добре ще се справят с разпределението на парите, които печелят.

Препоръчва им се да не търсят бързи резултати и печеливши сделки, ами да се фокусират върху голямата цел, големите постижения, които се разгръщат напред във времето. Колкото повече усилия влагат в постигането на поставена от тях цел и колкото по-целеустремени са, толкова по-голям успех ще имат и то на здрава основа.

Здраве

Най-вероятните оплаквания, които биха могли да имат Овните до края на годината са стомашни неразположения, гърлобол, вируси и настинки.

Като цяло ще са със сравнително стабилно здраве и проблемите, които им се появяват ще са временни и бързо ще отшумяват.

Извън периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий месеците до края на годината са добри за Овните за планирани операции, разкрасителни процедури, правене на зъби, провеждане на лечения и забременяване.