Изневяра? Не, причината за развода е друга

| от Лилия Огнянова |


Много се изговори и изписа защо Дженифър Анистън и Джъстин Теру са решили да сложат край на отношенията си. Преди няколко дни двамата официално обявиха развода си след две години брак и общо седем връзка (припомнете си тук).

Здраво се спекулираше, че причината е в „старата любов“ и по-точно – скорошната новина, че Брад и Анджелина финално подписват бракоразводните документи. Някой видяха скрит план в главата на Джен да си върне отдавна загубения първи съпруг.

Следващите силни твърдения се въртяха около децата и по-точно разминаването в желанието между Теру и Анистън да имат такива.

Разбира се, не липсваха и обвинения в изневяра, насочени към Джъстин, който уж се бил заигравал с други актриси по снимачни площадки и официални коктейли.

Истината обаче се оказва съвсем различна и невероятно битова.

Двойката не е успяла да постигне единодушие къде точно да живеят и въпреки опитите за компромиси, положението само се влошавало.

Джен винаги била предпочитала Западното крайбрежие, докато Джъстин не желаел да се отдели от Ню Йорк. В крайна сметка тя направила компромис заради него и двамата се преместили в Голямата ябълка.

Там били всички приятели на Теру, които не населяват бизнеса на киното, а са татуисти, писатели, музиканти, ресторантьори и т.н. Той не можел да се отдели от компанията си, а и за него било в пъти по-лесно да се качи на мотора си и да отиде където пожелае, докато Джен била навсякъде преследвана от папараци, фенове и туристи, тъй като е в пъти по-известна и разпознаваема от съпруга си.

Това също е бил един от проблемите във връзката им – Джъстин много трудно понасял навсякъде да бъдат спирани, снимани, молени за автографи и т.н. Популярността на съпругата му и цялото медийно внимание към нея, а оттам към личния им живот и него самия, му идвала в повече и той не можел да се справи със стреса.

От друга страна той се изживявал като свободен дух, обичащ да взима спонтанни решения за пътувания и нови приключения, докато плътният график на Дженифър с професионални ангажименти не ѝ позволявал подобни волности.

Всичко това довело да натрупването на сериозно напрежение във връзката им и след като компромисен вариант не бил намерен, в края на 2017 те решили да сложат край на отношенията си и всеки да продължи самостоятелно напред.

Дали Джен ще открие любовта в лицето на друг или пък наистина ще вземе да се събере отново с Брад Пит, само времето ще покаже.