5 любими неща в гардероба на…Мила

| от Хрис Караиванова |


Мила Миленова носи в себе си заряд, който е трудно да не почувстваш. Той е този, който я води по изключително успешен професионален път и той е, който й печели приятели, почитатели, нови познанства.

Като ПР професионалист, Мила обича думите и умее да си служи със словото така, че да грабне хората около себе си. Затова не се учудвайте, ако попаднете на нея като презентатор, а просто се отпуснете – тя ще се погрижи да ви разкаже една завладяваща история, независимо каква е темата.

Това, което особено много адмирирам в Мила, наред с голямата й усмивка, е способността й да се променя. И тя като мен смята, че промяната, колкото и да е страшна понякога, е необходима. Без нея нямаше да търпим развитие. Всъщност, нямаше да я има и модата в аспекта, в който я познаваме, нямаше да я има и тази рубрика.

В моден план Мила също прави впечатление. Тя колекционира шапки и брошки, и е от малкото хора, които имат повече червени рокли, отколкото черни. Освен това, подкрепя българското изкуство – театър, музика, кино, литература и мода. Ето защо родните ни дизайнери трябва да бъдат нащрек, когато Мила се появи – когато хареса някоя марка, тя става неин върл привърженик, последовател и посланик.

Кои са любимите и емоционални находки на Мила, ще видите в селекцията й надолу.

Брошката
Брошката е от специална колекция, направена по повод гостуваща изложба с произведения на виенския сецесионист Густав Климт в Милано през май 2014 г. Изобразява фрагмент от картината му Саломе (Юдит II). Саломе е популярен образ от Новия завет, претворяван в изкуството. Освен Климт, Оскар Уайлд и Рихард Щраус са се вдъхновявали от образа на фаталната жена, която срещу един танц получава главата на Йоан Кръстител на поднос. За мен е специална не толкова заради символиката на жената, която постига каквото пожелае, а защото си я взех за спомен, когато в един и същи ден бях на изложба на любимия си художник (Густав Климт) и два часа по-късно на концерт на любимия си изпълнител (Роби Уилямс).

20645960_10212449948816495_243201668_n

Най-голямата шапка
Това е шапката на всички шапки. Извънгабаритна, с диаметър 1 метър, с нея не можеш да минеш през вратата по нормален начин. Когато си с такава шапка, всички ти правят път – не заради друго, а защото не се знае дали няма да обезглавиш случайно някого по пътя си към плажа. Колекционирам шапки под надслов #70hats. Когато започнах, се заканих, че ще спра, щом стигна 70 шапки. За мое добро, от един момент нататък спрях да ги броя.

shapkata

Тениската
#Flawless тениската ми е от концерт на Бионсе и Джей Зи в Париж – последния от турнето “On the Run”. #Flawless, разбира се, е много повече от тениска, много повече от песен. Това е философия, начин на мислене за успешните жени във всяка сфера на живота.
А за мен е и мантра, пожелание за успех. В моментите, в които имам нужда да се самомотивирам и окуража – обличам тениската, сякаш е костюмът на Super Girl, и вече нищо не може да ми се опре.

20663504_10212449949056501_612906171_o

Сетът с българско потекло
Този аутфит е от Red Carpet серията на Fede Fashion Studio. Възхищавам се на работата на младите български дизайнери. Често избирам българското в гардероба си, а специално произведенията на Вяра Георгиева (дизайнерката, която стои зад Fede) съставляват половината ми гардероб. Повече от заслужено тя получи наградата Модна къща на годината за 2016 г.

20707732_10212449949016500_1140562204_n

Сатенените цветя
Тези прекрасни сатенени цветя с марка Fede са универсален аксесоар към сака, рокли, ризи, палта… Каквото може да роди въображението ви, като дизайнерката Вяра Георгиева предлага на въображението ви разнообразни комбинации върху създаваните от нея небрежно елегантни тоалети. В модното й студио ще намерите още шифонени, дантелени… дори метални панделки, цветя, брошки, в които ще се влюбите.

20645909_10212449948976499_1933144815_n


Повече информация Виж всички