5 любими неща в гардероба на…Диана

| от Хрис Караиванова |


Тя се казва Диана и е на 33, но това изобщо не е важно. Емблематично за нея е, че е артистична до болка, но също толкова естествена и непретенциозна. Зряла жена и малко момиче в едно. Работохолик, който обича и да се забавлява. Един щастлив човек.

Диана е режисьор и официално регистрирана в Бюро по труда. Пътува непрекъснато. Има жълто куче на име Че – избира го, защото и тя е руса.

Видимо креативна, Диана не обича затварянето в рамки. Не търси привличането на всички погледи. Не е и веган. За сметка на това, обича татуировки.

Ако не беше себе си, Диана щеше да иска да го познава това момиче. Аз пък съм щастлива, че наистина го познавам.

В гардероба й цари пълен хаос. Носи предимно кецове. Има афинитет към плажните кърпи. Пълно е с шапки, за повод и без повод. Няма зимно яке, с изключение на едно за сноуборд. Пролет и есен не съществуват. Burberry и H&M – така би се определила. Каквото й харесва, без значение от етикета.

Ето я и нейната селекция от 5 любими неща в гардероба.

Ризата-рокля
Моята има затворнически елемент. Абсолютна геометрия. Харесва ми, защото стои адски лежерно. Не е прозрачна и очите болят, ако се взираш, та ми дава известен уют. Срещнахме се случайно в Гърция. Беше предвидена за плаж. Аз обаче, я разхождам, където ми видят очите. И, с кецове.

IMG_1902

Риза деним
Стои най-хубаво, когато е намачкана. Има бохемска нишка и си пасва с чаша вино, лодки и слънце. Даже и на простор стои добре. Тази е вехта. H&M. Винаги съм смятала, че деним не се съчетава с деним, но напоследък се изненадвам. Изглежда one-of-a-kind, съчетана с дънки с цвят мастило.

IMG_1900

От Италия, за Италия
Вярвам, че хубавият живот е свързан с пътуване до Италия, поне веднъж годишно. Нито имам предвид ядене, нито молитви, нито обичане. Просто хубав италиански ветрец в косите. Живях във Флоренция 3 месеца и замалко да стана по-добър човек. После се върнах.
Тази чанта с ръчна бродерия обаче, е една много добра чанта. Дава ми шанс да й сменям капачето, но и през ум не ми е минавало, понеже имам black & white обсесия.

FullSizeRender

Vintage, 100% лен и други модерни магии
Тотално съм влюбена в лена. Имам поне 10 блузи от чист лен в различни моно цветове. Влудяващо е, знам. Харесва ми да съчетавам супер непретенциозни дрехи с неочаквани винтидж бижута и всякакви hand made аксесоари.
Имам колекция от обици по един брой, защото често губя неща. И така се получава идеално, защото се налага да комбинирам. На път съм да си засея лен в двора и да се отдам на манифактура за лично ползване.

IMG_1897

Adidas all stars
Тези all stars ги купих на инат. Никой не ги харесваше. Да не говорим за комбинацията бяло и пастелно нещо си. Мен това пък ме грабна. И на инат си ги нося. Мръсното им отива и в този смисъл са градски. Нещо като Пепеляшка съм с тях. И полудявам, ако някой ме настъпи.

IMG_1903


Повече информация Виж всички