5 любими неща в гардероба на…Деяна

| от Хрис Караиванова |


Готина, усмихната, стилна, борбена, активна – това е нашата поредна гостенка в рубриката ни за мода и любими неща в гардероба.

Запознайте се с Деяна Сотирова, която се занимава с ПР и маркетинг, спортува активно и има дете. Как съчетава всичко това, аз самата не мога да ви отговоря.

unnamed

Това, което не остава незабелязано у Диди, е животът, който кипи от нея. Понякога ми се е струвало, че е като навит механизъм, който няма умора. Дали ще крачи на много висок ток, или ще тича след малкия си принц на абсолютно равна подметка, тя го прави с енергията на електроцентрала. Сигурна съм, че годините тренировки са й дали този активен старт, а и са я научили на точност и дисциплина, на които определено можем да завидим.

Днес Деяна отваря гардероба си за нас, за да надникнем и да се запознаем с любимите на сърцето й неща, които са и страшно елегантни. Заповядайте, вижте.

Бялата риза
Класически модел Hugo Boss с леко разкрояване в талията. Когато имам колебания, тя е винаги насреща и често е най-правилният избор. Взех си я преди време от един аутлет в Германия и оттогава ми е фаворит. Обличам я с повод и без.

unnamed (2)

Обувките – три пъти ЗА Ballerina Flats
Харесвам удобни дрехи и равни обувки (особено след като станах мама) и този модел Ballerina Flats от MARC O’POLO ми се видя перфектен за ежедневието. Колебаех се доста преди да ги закупя онлайн, защото предпочитам да пробвам обувките, но не съжалявам и за секунда. Често нямам време, слагам тениска, дънки и тези обувки, грабвам чантата и изскачам.

unnamed (6)

Чантата
Не съм от хората, които следят колекции и тенденции, поради тази причина не мога да кажа от коя колекция на Etienne Aigner е този модел. Закупена е онлайн точно преди едно пътуване до Париж. Компактният й размер и леко агресивен цвят тотално ме спечелиха. Има голям сантимент за мен и често е предпочитан акцент, когато трябва да посетя по-официално събитие.

unnamed (3)

Очилата
Имам два чифта на ENNI MARCO и съм доста доволна. За мен очилата са преди всичко удобство и защита, не бих носила модел само заради дизайн. Тези са перфектни за хора, които са често в движение и зад волана. Рамката е лека, вижда се перфектно през стъклата, защитата е задължителна, клас три – очите не сълзят. И дизайнът е класически изчистен. Въобще, любимец за мен.

unnamed (5)

Часовникът
Часовникът е DOXA, втори за мен от този бранд, модел 2013 г. Подарък е, много е удобен и съответно много си го обичам. Каишката е каучук – тази ми е втора, реших да сменя цвета и се спрях на черен. Комбинативен е и може да се носи както в ежедневието, така и на по-официално събитие.

unnamed (4)


Повече информация Виж всички