Ше раждаш ли, ше мреш ли?

| от Антония Антонова |


Българите сме много възпитани и любезни хора. Докато не попитаме някой напълно непознат не му ли е време да ражда вече. Тогава спонтанно се превръщаме в крайно простите провинциалисти от средновековието, които всъщност сме, въпреки целия този интернет. За жалост, това е факт.

Изглежда е невъзможно човек да иска да има деца, но в момента да няма подходящ партньор за целта, например. Така де, ако е така, първо: ти си си виновен. Това значи, че си зъл и тъп. Второ: за какво ти е някой конкретен, като можеш да реализираш копулация с произволен гражданин само и само „да се свърши работата“? Или понеже „е крайно време вече“, както родители, необратимо съсипали психиката на децата си, обичат да казват.

Вариантът да не искаш да имаш поколение изобщо не подлежи на обсъждане. Такива БЕЗБОЖНИ ЕГОИСТИ и отклонения от нормата ги палим диркетно на клада отвънка. Ходи събери малко шума, идвам е са.

Откъдя-накъдя някой ще си разпространява неморалните и подривни възгледи сред плодовитата родна младеж? Колективно тричане и палеж.

Няма нужда да се коментира колко абсурдо обяснение за дереджето ти е това мъжът ти да отказва да иде да си пусне една елементарна спермограма, докато теб те разчекват по двеста възможни начина. Все пак България е на три морета, съответно спермата на юнашките й синове – също. Не може там да е проблемът, много ясно.

Това пък да си имаш половинка, но поради някаква причина да сте решили да изчакате с размножаването… Ние в някакъв sci-fi сериал от бъдещето ли живеем, не мога да разбера, че всеки почна да си го развява докога си иска?

Едни ще допринасят за тая държава с безценен генетичен материал, а други ше си развяват парцалите налево-надесно цял живот. Къде ги дават тия?

Ясно е и че няма как да искаш да осиновиш дете с половинката си от същия пол, защото това не само не е православно и законно, но най-вече когато в детската научат какво е положението, всичко живо ще си отпише потомците. По-скоро ще ги изпратят да си комуникират със странни и непредсказуеми бежанци, които искат ДА ПРЕВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ, НАШАТА РОДИНА, пред това да им позволят да играят с дете на джендери.

Освен това, е пределно разбираемо, че не може само с едно дете. Трябват поне две. А ако си родила вече две, то не пречи и трето – е го къде е. Като цяло най-добре е между 20 и 50 да раждаш верижно и да не го мислиш много много. Иначе какъв е смисълът?

Дали обаче не е все пак поне мааааалко възможно някой да пробва от 3 години и да не става? Или от 6? Или пък тамън да е почнал да работи по въпроса с дългогодишния си партньор, когато същият е умрял от злокобен бърз рак и някак си не е баш сега моментът за спонтанен секс с непознат в името на човешкия род?

Не мисля. Едва ли. Не се сещам за подобни примери. А дори да има, какво – те хората се вълнуват от биологичния ти часовник от добронамереност. От загриженост и спонтанна вселенска любов.

Мерси. Иначе с група независими млади раждали и нераждали, красиви и умни жени взехме решението, че започваме мощно да сечем тези доброжелатели. Най-малкото защото същите супер благонастроени и загрижени за бъдещето на нацията екземпляри, утре ще отправят една от следните реплики към някое измъчено и изстрадало за бебе същество:

„Време ти е вече“, „Аз на твоите години на 20 ги вършехме тия неща“, „Последен влак“, „След 25 нещата се закучват“, „Голем егоизъм е това“, „Животът ти е безсмислен“, „Роди или умри“, „Пак ше си говориме“ и прочее гняс.

Ми, не, няма да си говориме пак. Честно. Разбирам, че за теб е напълно нормално безскрупулно да навлизаш в личното пространство на другия, защото така си възпитан, но има хора, които не са расли в див патриархат.

И наистина гледат да се държат един към друг любезно или поне социално адекватно. Както е в истинската цивилизация. Научете децата си на това.


Повече информация Виж всички