Гал Гадот: Обичам да раждам, бих го правила всяка седмица!

| от MamaMia |


Може би има причина именно Гал Гадот да е човекът, изиграл Жената чудо. В свое скорошно интервю  за InStyle, израелската актирса и модел направи шокиращо твърдение – че за нея раждането е магическо преживяване, на което би се наслаждавала ежеседмично.

Това сигурно е нещо, което не сме чували от нито една друга жена в историята, независимо колко много се радва на майчинството и колко обича своите деца. 

Гадот бърза да уточни и следното: „Винаги вземам епидурална упойка, ако трябва да бъда честна, така че не е толкова болезнено. Само че в момента, в който почувстваш, че създаваш живот, това е невероятно.“

Наред с бляскавите премиери и миговете зад кадър от снимачната площадка, звездата обича да радва своите почитатели в социалните медии с мили моменти от семейния си живот със своя съпруг и трите им деца:

Може би перспективата на Гадот е по-различна в сравнение с тази на повечето от нас, тъй като все пак актрисата е била боен инструктор в армията на Израел, което вероятно я е закалило за много повече житейски ситуации, като не броим ролите в екшън филми. 

За разлика от раждането „всяка седмица“, което звучи плашещо за настоящи и бъдещи майки, бременността не е любим период на 36-годишната Жена чудо. Гадот споделя, че мрази да е бременна, защото се чувства изтощена и страда от мигрена през по-голямата част от времето. Определено това не е нейната стихия. 

Това обаче не я е спряло да се снима в екшън филми и докато е бременна, или през първите месеци на децата си. И тя като редица други актриси майки разказва, че балансът между личния живот, родителството и снимачната площадка е изключително предизвикателство за една жена. По време на снимки тя твърди, че се чувства „като хвърчило“ – лети високо и във всякакви посоки, сякаш може да улови въздуха. 

После обаче започва истинската работа на пълен работен ден – майчинството. Трябва да се прибере у дома и да мисли как да приоритизира храненето, приспиването и общуването със своите три дъщери. 

Макар и Гал Гадот да твърди, че жонглирането между професията и родителството е нейното голямо изпитаниие, изглежда като че ли тя се справя с него просто перфектно. Нейното семейство е едно от първите звездни семейства, които идват наум, когато си помислиш за споделено домашно щастие и стабилност.

Гадот и съпругът ѝ Ярон Варсано са женени от 2008 г. насам. За разлика от много известни двойки те не споделят една и съща професия – Варсано е бизнесмен в сферата на недвижимите имоти. Когато двамата се женят, Гадот е едва на 23 години. И до ден днешен всяка снимка, споделена от двамата влюбени излъчва не по-малко щастие и привързаност, отколкото тази от сватбения им ден.

Трите им дъщери – Мая, Алма и Даниела, се появяват съответно през 2011, 2017 и 2021 г. И ако обърнем внимание колко обич и радост блика от съвместните моменти на петчленното семейство, може би ще ни е по-лесно да си обясним защо раждането „всяка седмица“ изобщо не плаши актрисата.

Вижте още:

За щастието, трудностите и нежеланието да си майка говорят 10 суперзвезди и 1 херцогиня


Повече информация Виж всички