Седмичен хороскоп: страст и авантюри в началото на седмицата

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 20.11. до 26.11.)

В понеделник Луната ще преминава през знака Стрелец, което ще направи денят подходящ за учене на нови неща, взимане на изпити, спортни занимания, авантюристични забавления, екскурзии и срещи с хора, които биха могли да разширят мирогледа ни и да ни обогатят по някакъв начин.

В първия ден от седмицата ще имаме късмет в начинанията, ще сме флиртаджийски настроени и ще търсим контакт с противоположния пол. Не е изключено през периода да получаваме изненадващи обаждания от хора, с които отдавна не сме в контакт, но също така и от такива, с които впоследствие бихме могли да се отдадем на интимни страсти.

Най-успешен ще бъде понеделникът за огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат успех в във важна за тях сфера.

От вторник до четвъртък включително Луната ще се намира в знака Козирог, знакът, който отговаря за задръжките, ограниченията, отговорностите и стабилността, от което следва, че през тези три дни ще сме доста сериозни, последователни и насочени към решаването на важни задачи.

Много вероятно е също така да сме доста мнителни и драматични и да имаме усещането, че срещаме пречки и спънки от обстоятелствата или хората около нас. При всички случаи е добре да не се вглеждаме прекалено много в негативната страна на нещата, да не прибързваме в своите реакции и систематично да преследваме целите си.

Не е изключено кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората родени с лични планети или Асцендент в тези знаци да започнат важно начинание, което в последствие да доразвиват.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Водолей, знакът символизиращ внезапните промени, социалните контакти, мечтите и целите.

Тези два дни ще бъдат подходящи за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели, осмисляне на мечтите и целите ни. Много е вероятно през периода да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от познати и приятели. Възможно е също така да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения, които биха могли да ни отворят нови врати и възможности, както в личен, така и в професионален план.

В неделя Луната ще пребивава в знака Риби, най-отнесения, мечтателен и идеалистичен знак от зодиака. За това през втория почивен ден е възможно да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и протака.

Най-силна нужда от почивка ще имат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, понеже иначе съществува риск да реагират първосигнално на ситуациите, в които попадат и заради това да си навлекат излишни неприятности.