2017 – фаталната година за любовта в Холивуд

| от Лилия Огнянова |


В последните дни усилено се говори за раздялата между Селена Гомес и Ейбъл Тесфайе, познат като The Weeknd. Едва ли има нещо чак толкова учудващо, след като той е на 27, тя на 25 и двамата не делят нито деца, нито ипотека, нито нищо. Млади са, хипер известни, с натоварени графици и хвърчене из света за различни ангажименти и турнета, та раздялата им не звучи странно или страшно.

От началото на 2017 година до сега едни от най-известните и обичани двойки на Холивуд обявиха официално разделите и разводите си. Някои от тях са доста по-изненадващи, отколкото случилото се между Селена и Ейбъл.

Като например раздялата на Джанет Джаксън с Уисан ал Мана – милиардер от Катар. Двамата се ожениха през 2012 година, но се разделиха в началото на т.г., малко след раждането на сина им, който е първо дете и за двамата. Все още не са подадени никакви документи за развод, но раздялата изглежда окончателна.

Какво по-тъжно от това да се разделиш с бащата на детето ти малко след раждането?

В галерията ни по-горе ще видите и останалите звездни раздели, случили се от началото на 2017 досега. А годината все още не е приключила, та не се знае коя ще е следващата двойка.


Повече информация Виж всички