Как да направим по-лесно и приятно обучението през новата учебна година

| от MamaMia |


Със септември свързваме не само идването на есента, но и началото на учебната година. Освен приятните вълнения, пред родителите стои задачата да подготвят навреме своя ученик с всичко необходимо за училище, така че нищо да не попречи на успешния му старт.

Ковид пандемията наложи редица ограничения, но и нови възможности. Използването на дигитално образователно съдържание се увеличи значително и все повече ученици започнаха да търсят цифрово съдържание. Дистанционното обучение има своите силни и слаби страни и независимо от аргументите в едната или другата посока, съзнаваме, че то е възможен вариант и през новата учебна година. Затова е най-добре да бъдем подготвени навреме, като направим дистанционното обучение по-лесно, а и по-приятно.

Сред различните дигитални ресурси и платформи през изминалите месеци се отличи образователната среда от следващо поколение iZZI на издателство Клет България.

Позната и предпочитана от хиляди учители и техните ученици, тя се наложи като една от най-успешните онлайн платформи в условия и на дистанционно, и на присъствено обучение заради своята ефективност и бърз достъп до интерактивни ресурси.

Приятно изненадани останаха и родителите, които се увериха в предимството на iZZI да разполагат с готови допълнителни материали за самоподготовка на своите деца и самостоятелна проверка на усвоения материал, която по своята увлекателност и състезателен елемент доста се доближава до любимите на децата онлайн игри.

Над 130 учебника, повече от 3000 образователни видеа, аудио и визуални материали, динамични презентации, над 30 000 интерактивни задачи, игри и симулации осигуряват качествено и доказано съдържание, сертифицирано от Министерството на образованието. А модерният интерактивен метод на преподаване включва още VR и 3D панорами, които помагат на учениците от начален и прогимназиален етап на обучение с лекота да разбират и усвояват учебния материал.

С тези над 50 000 електронни ресурса, събрани в дигиталната iZZI, ученическата раница със сигурност никога не е тежала по-малко!

За да бъде ученето още по-интригуващо и увлекателно, издателство Клет България и Теленор България обединиха сили в цифровите образователни услуги.

При активация на план Интернет+ за 17,99 лв на месец получавате неограничен достъп до платформата iZZI.

Тарифният план за интернет от Теленор, предназначен специално за деца и ученици, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI.

Като бонус, Теленор предлагат таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM. Така модерният родител има възможност да осигури с една-единствена стъпка на детето си всичко необходимо за полезно, ефективно и едновременно по-лесно и интригуващо обучение.

Дистанционно или присъствено без значение – учебната година може да започне без напрежение!


Повече информация Виж всички