Какво наистина искат жените

| от Стела Христова |


Advertisement

В зората на века, още в детска възраст, си спомням, че изгледах една много приятна комедия на име „Какво искат жените“. В нея героят на Мел Гибсън – рекламен агент и плейбой – претърпя инцидент, вследствие на който започна да чува мислите на всички жени в близък радиус.

Надали ще ви изненадам, ако кажа, че чутото не съвпадаше с очакванията му. С времето героят промени и поведението си в романтичен план, и професионалните си стратегии, и това го направи доста по-симпатичен човек. Няма да издавам повече от сюжета на филма, защото всъщност ви го препоръчвам.

Ще кажа обаче, че ако случилото се на екрана беше нещо, което се случва в днешнатa реалност, резултатите надали щяха да са много различни – истинските желания на жените отново биха предизвикали изненада у много мъже.

Ако отворим социална мрежа, тамошното съдържание ще ни подведе, че жените искат букет от 101 рози на капака на луксозен автомобил. Ако се зачетем в някое списание или заслушаме в приказките на някой познат, там с лека ръка може да се спомене смело и амбициозно твърдение като това, че „всяка жена иска почивка на Малдивите“, „всяко момиче още от малко си мечтае за своя сватбен ден“, „най-голямата мечта на всяка жена е да стане майка“…

А, да, и „всяка жена иска мъж програмист“.

Разбира се, всяко от тези твърдения е вярно за някои жени, а понякога са верни дори и всичките накуп. Те обаче не са нищо повече от обобщения, а обобщенията имат свойството обикновено да са погрешни.

Какво наистина искат жените се споменава по-рядко. А може би трябва, защото всъщност женските желания са лесно изпълними, ако човек наистина си ги постави за цел. И така, готови ли сте? Жените искат…

Да прекарват повече време с най-най-близките си

Говорим за качествено прекарано споделено време, а не за моментите, в които цялото семейство мълчи пред телевизор, който никой не следи, със забодени в телефонните дисплеи погледи.

Моментите с партньора, или с приятелската среда, или с децата или родителите (защото всички ние имаме различна представа за най-най-близки хора, но всички приемаме някого за най-най-близък) носят искрено щастие, когато участваме на 100% в тях и си създаваме спомени заедно. Не е нужно дори да сме на красиво ново място. Макар че помага.

Да се чувстват красиви, блестящи и секси на всяка възраст

Да се чувстваш добре в кожата си е безценна предпоставка за постигане на лично щастие. Тайната на женската хармония е и в осъзнаването, че красотата не е запазена марка за някоя определена възрастова група – напротив, сияеща, уверена и секси можеш да бъдеш винаги. Особено ако си изградиш ритуали за нежна грижа към самата себе си.

Серията Eucerin Hyaluron-Filler e насреща за всички момичета, които имат нужда от помощ с това. Включването на продуктите от серията в ежедневната грижовна рутина за лицето гарантира 200% повече хиалурон и способства за по-млада на вид кожа чрез своя троен ефект – запълва вече образуваните бръчки, стимулира естественото производство на „магическата съставка“ хиалуронова киселина в организма и предпазва от образуването на нови бръчки.

Eucerin Hyaluron-Filler забавя стареенето на кожата, като предпазва от твърде бързо разграждане на хиалуроновата киселина вследствие от пагубния ефект на свободните радикали върху кожата.

Да си почиват достатъчно

По принцип не е вярно, че няма пълно щастие, но ако не си се наспала добре, щастливите моменти действително не достигат пълния си капацитет. Да остане време за следобедна дрямка, тих момент с книга или слушане на плочи, е сред скришните женски желания, които с радост си подаряваме.

Дълбокият и достатъчно продължителен според индивидуалните потребности нощен сън допринася и за естествената красота, за която си говорихме. Особено ако е съчетан с употребата на Hyaluron-Filler нощен крем, който противодейства на стареенето при всеки тип кожа благодарение на съдържанието си – хиалуронова киселина, сапонин и еноксолон – и неусетно регенерира кожата по време на спане.

Да бъдат приемани и уважавани

Не проформа и не само по празници. Не с гръмки думи и действия. Достатъчно е да бъдеш изслушвана и чута, да знаеш, че мнението ти има значение, че усилията ти се забелязват, че изборите ти се уважават, дори ако не бъдат непременно разбирани.

Това е по-ценно от подаряването на цвете, колкото и пленителни да са цветята.

Да се реализират в живота както им харесва

За една това може да означава да бъде професор и автор на научни трудове, за друга – активист, за трета – майка и домакиня, за четвърта – работеща майка, а за пета – да пътува като странстващ номад с или без лаптоп по широкия свят.

И в това изречение има пет правилни отговора. Да бъде реализирана пълноценно женската енергия означава на първо място тя да се насочи в посоката, желана от сърцето.

Да усещат здравословен баланс между работа и време за себе си

В края на деня са нужни две неща – да усещаш, че в този ден си свършила нещо смислено и да имаш времето да се насладиш на заслужения отдих след това. Жената може да променя света и общността около себе си със своите амбиции, идеи и усилия. Жената може и да се забавлява качествено, като твори, общува и пътува. Тези две енергии не се изключват взаимно. Напротив – същинското щастие и усещане за постигнатост се крие в баланса между двете.

Да са удовлетворени в личен план

Романтичното удовлетворение наистина може да включва онези подаръци и букети на капака на автомобила и онези почивки, за които си говорихме по-горе. Без това да е задължително. По-вероятно е да включва усещането жената да има до себе си човек, който я разбира, подкрепя я в трудни ситуации, желае я и искрено се гордее с нея, а тя му отговаря със същото.

А може да значи дори и да не се намира във връзка, а да работи над личностното си развитие и щастие.

Всъщност, накратко казано, онова, което искат жените, е да се развиват и сияят на спокойствие, докато никой не им казва какво искат вместо тях.

Вижте още:

Денят на жената е всеки ден


Повече информация Виж всички