Затвориха Памела Андерсън в клетка

| от |


Известната актриса и секссимвол от сериала „Спасители на плажа“ – Памела Андерсън се затвори в клетка по време на акция за защита на животните. Мероприятието се проведе на Площада на Републиката в Париж. Андерсън позволи да я затворят в клетка в знак на протест срещу отношението към животните във фермите.
Акцията в центъра на френската столица премина в подкрепа на общоевропейската петиция, разпространена от организацията „За състрадание в животновъдството“.

„Аз отскоро живея във Франция, но защитата на животните е кауза, която дълбоко ме вълнува, независимо в коя страна се намирам“, заяви Памела Андерсън. „Изпитание за хората е да стоят дори няколко минути в клетка, докато някои животни са принудени да прекарат по този начин целия си живот“, изтъкна секссимволът.

По време на акцията на площада бяха разположени три клетки. В една от тях за известно време беше заключен видният френски еколог и депутат в Европейския парламент Яник Жадо. Във втората клетка стоеше момиче в костюм на розово зайче. То държеше транспарант, на който беше написано, че във Франция в клетки се държат 59 процента от бройлерите и 97 процента от зайците. Съответно в третата клетка бе заключена Памела Андерсън.


Повече информация Виж всички