Защо Кание се крие зад Ким?

| от MamaMia, по Independent |


Знаменитостите получават много внимание по време на публичните си изяви. Пресата обича да гадае за степента на близост между двама души и за характера на отношенията им от начина, по който изглеждат на снимките. Известните, съзнават, че ги наблюдават и знаят как да представят лустросана фасада на благоденствие и увереност.

Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-известните двойки в света. Те знаят как да провокират вниманието на медиите и папараците, но начина, по който позират, може би казва повече, отколкото на тях би им се искало да признаят.

Всеки, който е свикнал да го снимат, знае слабостите и силните си страни и застава така че да изпъкнат качествата му. Двойките също имат привичен модел за позиране.

При Уест/Кардашиян този модел включва Ким да се пъчи отпред, а Кание да е полузакрит от нея.
„Бихте си помисли, че известна двойка като тях двамата ще сподели светлината на прожектора и ще застанат един до друг, като останалите холивудски величия, но не – Ким засенчва съпруга си, заемайки изцяло предния план – коментира Дарън Стантън, експерт по езика на тялото.

Обикновено, когато позират, Кание предпочита да използва нейното тяло като щит, и да се прикрие отзад. Така той изглежда по-малък и подчинен, сякаш внимава да не привлече част от вниманието върху себе си.

Той я използва като бариера, която му позволява да се слее с фона и да отвлече вниманието от него.

Това предполага, че той е срамежлив, а тя – точно обратното – обича да се пъчи и излъчва увереност, когато привлича вниманието върху себе си“ – добавя Стантън.

„Ако жената стои отпред с цялото си тяло и гледа към камерата, тя показва, че иска да бъде приемана за номер едно – добавя и Пати Ууд. -Мадам Кардашият използва и други алфа атрибути – изнесен встрани ханш, ръка на кръста, издаден встрани крак – така тя подчертава превъзходството си.

В тази ситуацията позицията на Кание зад партньорката си, може да се приеме и като начин да я защити.“