10 лесни прически за Нова година

| от Mama Mia, по Byrdie.co.uk |


Новогодишната вечер неусетно приближи и вече сигурно сте намислили какво ще облечете. Най-вероятно ще заложите на нещо ново, което сте харесали специално за празника, а може би ще облечете някое съкровище, скътано в гардероба.

Мястото на събитието, където ще отброявате минутите до настъпването на 2018, най-вероятно също ви е ясно, както и компанията, с която ще бъдете. Нещото, което може все още да не сте уточнили, това е вашата прическа. Искате тя да бъде някак по-различна от всеки друг ден, но нито имате време и финанси за фризьор, нито пък ви се занимава с тази част от подготовката твърде много. Все пак, според ново проучване, само 1 от 10 жени планира от предишната вечер как ще стилизира косата си за парти на другия ден.

Ако и вие сте от дамите, които искат прическата им да е интересна, но без да отделят часове пред огледалото, галерията по-долу е за вас. Вдигната или пусната коса, къдрава или права – за всяка от нас има предложение, което да ни накара да блестим в нощта на Нова година.