Денина Мартин за бижутата, деня на необвързаните и любовта

| от MamaMia |


Денина Мартин е един от най-успешните модни блогъри у нас. Над 19 000 последователи в Instagram, разкошна коса, красиво лице, безупречен вкус, новаторски идеи, едно бебе и един хипер посещаван блог са нещата, които приблизително описват това специално момиче.

Много преди бебето и кариерата й на моден блогър обаче Денина е била single и си спомня този период от живота си със смесица от носталгия и облекчение. Затова подкрепя рекламната кампания на Folli Follie 11 Single Treasures, на която вероятно вече сте попадали.

11 заради 11.11. Датата, на която младите азиатци празнуват своя празник на необвързаните. И която все повече европейци припознават и за свой празник. Защото най-ценната връзка е тази със самия себе си, а най-важната любов е онази, която човек изпитва към собственото си тяло и собствената си личност. Защото празнуването на необвързаните е точно толкова логично, колкото празнуването на влюбените. Защото семейният статус не е определящ за това колко любов изпитва една жена и колко е обичана, но пък е повод да получи цветя, да пие коктейли, да се облече красиво, да си купи нови бижута и да се смее шумно и невъзпитано. И защото всеки повод за празник трябва да бъде оползотворен.

Марката на най-слънчевите бижута и аксесоари Folli Follie подкрепя празника на необвързаните, и то не само на думи. От бранда пускат намалени предложения, които може да следите в страницата Дневникът на едно градско момиче. Всеки ден до 11 ноември един продукт на Folli Follie е с намалена цена, за да може повече single момичета да извадят навън вътрешната си красота и да блеснат горди от това, че са single. И смели. И красиви. И, както казваше Саманта от „Сексът и градът“ – absolutely fabulous!

бижута, аксесоари

Бижута: Folli Follie

А долу може да прочетете интервюто с Денина Мартин, която ще ви обясни какво е общото между модата, красотата, необвързаните и любовта. Наслаждавайте се!

– Харесва ли ти идеята за празник, посветен на необвързаните, който е подобен на този отбелязван в Азия?

– Защо не? Празникът на влюбените винаги е потискал необвързаните и би било честно, ако има такъв ден, макар че обществото трудно приема т.нар. наложени празници. На мен лично би ми било интересно да проследя развитието на едно такова явление.

– Кои бяха любимите ти ритуали, когато беше необвързана?

– Беше доста отдавна и наистина нямам спомен.

денина мартин

Бижута: Folli Follie

– А кои бяха най-клишираните думи, които мразеше да чуваш преди?

– Че трябва да се наживееш, преди да се обвържеш. Вярвам, че да срещнеш човека за себе си е късмет, съдба, и е абсолютна лудост да го отпратиш само заради това разбиране.

– Три неща, които задължително трябва да направят необвързаните жени, преди да се закълнат във вярност на половинката ?

– Не робувам на такива задължителности. Всяка жена би следвало да прецени сама за себе си.

– Кой беше любимият ти outfit за вечер само по женски? А аксесоари?

– Вечната класика – малката черна рокля в комбинация с готин клъч и голям пръстен.

Processed with VSCO with a5 preset

Бижута: Folli Follie

– Ако тогава имаше „Празник на необвързаните“- как би го отпразнувала?

– На вечерно излизане по женски – с коктейли и много смях.

– Кога стартира своя блог, който познаваме- докато беше single или след това?

– След това.

– Смяташ ли, че има предразсъдъци и социален натиск към необвързаните?

– Смятам, че в различните общества това да си необвързан се възприема много различно. В съвременните общества статутът на single е нещо нормално и все по-често срещано. В консервативните такива обаче натискът е голям. Имах приятел индиец, докато учих в Англия. Той не искаше да се прибира в Индия, защото родителите му бяха избрали за него вече съпруга. На нас ни е трудно да си представим, но да – има места, на които предразсъдъците и социалният натиск към необвързаните е голям.

– Любимата ти single звезда? А тази на чиято дълга връзка се възхищаваш?

– Не съм се замисляла по този въпрос, вероятно защото харесвам хората заради личностните им качества и постижения. За мен това дали си обвързан или необвързан не е определящо. Но ако все пак трябва да дам пример за дълга връзка, на която се възхищавам, бих казала Уил Смит и Джейда Пинкет, както и Виктория и Дейвид Бекъм. Те са първите, които изникват в съзнанието ми, що се отнася до дълготрайни звездни връзки.

денина мартин

Бижута: Folli Follie


Повече информация Виж всички