Уес Андерсън режисира филм към празничната кампания H&M Holiday през 2016

| от MamaMia |


H&M с вълнение представя празничния кратък филм “Come Together”, режисиран от Уес Андерсън и с участието на Ейдриън Броуди. Историята се развива във влак, пътуващ в коледния ден през снежен зимен пейзаж, а Броуди е в главната роля на кондуктор.

„Пътуването в зимния експрес, режисирано от Уес Андерсън, е най-доброто олицетворение на колекцията H&M Holiday, защото нейната основна тема е лежерната и удобна елегантност. Всичко се свежда до комбинирането на различни текстури и материи за постигане на този така желан празничен дух – за специалните поводи и за моментите на удобство с най-близките.“ казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и артистичен директор при H&M.

Филмът проследява историята на самотните пасажери, които пътуват към дома, за да видят семействата си в празничните дни, но силната зима взима превес над съдбата им.

„Кулминацията във филма е моментът, в който всички са заедно за по чаша горещ шоколад. Това обединяване на напълно непознати във влак е много простичко, но същевременно очарователно послание на духа на празниците. Може би този жест резонира дори още по-силно в моментната световна обстановка. Мисля, че за всеки ще бъде от полза да дари прегръдка на непознат човек.“ коментира актьорът Ейдриън Броуди.