Кои специалисти ще видим по време на „Форум бременност и детско здраве“

| от Mamamia |


Ако имате притеснения относно здравето на детето си или относно това как ще протекат бременността и раждането в условията на пандемията от COVID-19, сега можете да зададете онлайн въпросите си на няколко водещи медицински специалисти, както и да чуете техните отговори онлайн.

Всичко това ще се случи в рамките на„Форум бременност и детско здраве“, чието специално издание онлайн ще ни срещне с водещи специалисти в областта на майчиното и детското здраве. Те ще отговорят на въпроси, свързани с бременността, раждането и грижите за детето по време на пандемията от COVID-19.

Срещата със медицинските специалисти ще се излъчва на живо на 13 април от 14 часа насайта на „Форум бременност и детско здраве“, на Puls.bg, както ина Facebook страниците на„Форум бременност и детско здраве“ и на puls.bg. Водещ ще бъде главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, а гостите са утвърдени медицински специалисти.

Своите въпроси към специалистите можете да зададете до 12 април на сайта на събитието в рубриката „Задай въпрос“.

На 13 април, от 14 часа часа Форумът ще даде думата на акушер-гинеколога д-р Сергей Славов и вирусолога проф. д-р Радка Аргирова. Те ще обяснят най-важните неща, които трябва да знаят бъдещите и настоящи родители за проследяването на бременността, раждането и грижите за бебето в условията на разпространение на коронавируса. Доц. д-р Гергана Петрова, педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия, ще разясни какво трябва да знаят родителите за респираторните инфекции. За влиянието на социалната изолация върху взаимоотношенията на в семейството ще говори докторът по психология доц. Диана Димитрова.

„Форум бременност и детско здраве“ продължава мисията си да среща бъдещи и настоящи родителите с водещи специалисти, от които да получат точна и достоверна информация и по време на извънредно положение.

Специалното онлайн издание се излъчва с подкрепата на тъканна банка „Селена Целс“.