Звездните бебета, които очакваме тази година

| от MamaMia |


След като отмина сезонът на сватбите, напълно в реда на нещата се задава периодът на бебетата. Напоследък българските звезди започнаха да действат като световните си аналози и да обявяват щастливата новина в социалните мрежи. Най-гръмко го направиха семейство Петканови, които дори показаха снимка от видеозон

петканови

По следите им мина и певицата Мона заедно със съпруга си Радослав Гочев, които публикуваха снимка в Инстаграм с табела, на която пишеше „Baby on board“.

мона

 

Певицата Преслава, след дълги медийни догадки, че е бременна, най-накрая тя самата пусна снимка, с която обяви бременността си. „Затегнете коланите. Бебе на борда“ – бяха думите й под селфи, което певицата пусна в Инстаграм.

Момичето на времето – Никол Станкулова дълго време криеше наедрялото си коремче, но вече няма как да го прикрие с широки рокли. Никол все още е на екран и съвсем скоро обаче очакваме тя да слезе от телевизорите ни и да се занимае с подготовката за своето първо дете.

Деси Банова или по-скоро Плевнелиева всеки момент очаква наследника на бившия президент на България. Семейството са избрали име на детето си, но от суеверие не го споделят с медиите.

Журналистката Лора Крумова в сряда роди второто си дете в болница „Надежда“. Бебето тежи 3.500 килограма и носи красивото име – Мина. Нейният син, който вече е почти на пет години, стана батко на красиво момиченце.