Слънчево с игри за края на ваканцията

| от Спонсорирано съдържание |


Първият учебен ден се чака с трепет от по-малките деца. Ясно е, че ваканцията никога не стига, както и безкрайните часове в игри навън с приятелите от квартала. Но училището дава на малките ученици нещо специално – една среда, в която те не само научават интересни неща за света, но и в която в игрите им вече участват и техните съученици, с които поради една или друга причина не са успели да се видят през летните месеци.

Тази година първият учебен ден „закъсня“ с два дни, тъй като 15 септември се оказа в събота. Но това даде възможност на учениците да изпратят подобаващо ваканцията – не само шумно, но и заедно, с хапване, игри, музика, творчество и много, много смях.

За това помогнаха от компанията „Тандем“, които бяха съорганизатори на шареното и весело събитие „Отново на училище“ в Южния парк.

Благодарение на него този 15 септември наистина беше различен – вместо звънци, цветя за учителките и притеснения от новия учебен материал, той премина в забава. Десетки деца се включиха в игри като щафета с балони, бягащ влак и бягане в чували, демонстрирайки сръчност и чаровни усмивки. В някои от надпреварите се включиха и техните родители, които обаче трудно могат да се мерят с енергията на своите наследници.

618x412

А енергията както за успешното представяне в час, така и за игрите, идва с хапването – това всяко дете го знае. За целта пред шатрата на „Тандем“ се подготвяше хот-дог, но не какъв да е, а с кренвиршите „Слънце“. Става дума за един напълно чист продукт, в който няма никакви Е-номера.

С това отпадат притесненията на родителите за това какво консумират децата им, защото тези кренвирши са от свинско месо, с намалено съдържание на сол и мазнини, както и без никакви алергени и добавени консерванти.

С други думи кренвиршите „Слънце“ на „Тандем“ са продукт, който е подходящ както за училищния обяд, така и за вкусната вечеря.

1170x2080

Хапването на хот-дог от „Тандем“ по време на „Отново на училище“ възстанови силите на децата, които в шатрата на „Тандем“ можеха да се отдадат на творчески занимания – от рисуване, оцветяване и апликиране в специално подготвения за целта кът до създаването на бижута от макарони. А за всеки ученик имаше и подарък – специална програма, в която старателно да въведе часовете си за новия учебен срок.

Енергията беше нужна на децата и за всички игри, както и танците по време на концерта с участието на Орлин Павлов, Михаела Филева, VenZy, Невена Пейкова и още популярни лица. Учениците, разбира се, не пропуснаха възможността да се снимат със своите любимци, за да се похвалят на първия учебен ден за срещата си с тях.

В края на този слънчев 15 септември много от децата си тръгнаха и с награди от спонсорите на събитието. Така мисията „Да изпратим ваканцията“ беше изпълнена успешно, а доволните и заредени с хубави емоции ученици вече бяха готови за предизвикателствата, които училището ще им донесе.

А родителите им вече знаят кой продукт могат да включат в тяхното меню.

618x464