Новата Мис Вселена и ще имаме ли някога шанс за световна титла Мис

| от Лилия Огнянова |


На церемония, състояла се в Лас Вегас, щата Невада, САЩ, бе излъчена новата Мис Вселена*.

Тази година короната взе 22-годишната южноафриканка Деми-Лей Нел-Петерс.

Като свое представяне Деми-Лей отбеляза, че смята увереността в себе си и собствените си възможности за най-важна пред всичко друго. Отделно подчерта, че носителката на титлата трябва да умее „да преодолява страховете си“ и даподкрепянаостаналите жени да правят същото.

Явно и нашата Мис България 2017, както и всички останали в журито, вярват в същото и затова за поредна година избраха за най-красива българка момиче с изключително съмнителна красота.

Много се изговори и изписа относно Тамара и заслужава ли точно тя да бъде Мис България, красива ли е изобщо или хората, които я критикуват, са вечно недоволни от живота „хейтъри“.

Отделно на това се обвиниха и фотографите на нашенския конкурс, които не били успели да заснемат по-красивия профил на победителката. Или поне самата тя обяви публично така, като отговор на критиките по нейн адрес.

Разбира се, всички очи гледат различно и за някои със сигурност Тамара е най-красивата на земята. Но както казахме и преди (припомнете си тук), конкурсите за красота целят да изберат такива момичета, за които ВСЕКИ би казал, че са хубави!

Но без да правим повече коментари, можете просто да разгледате снимките на новата Мис Вселена, след това да погледнете нашата Мис България, която ще ни представя на Мис Планета и сами ще си направите заключенията.

Също така можете да надникнете в социалните профили на едната – фейсбука на Тамара тук и инстаграм на Мис Вселена 2017 тук и отново ще „лъсне“ коя се отличава с естествена красота и непринуденост, и коя е добра само в позирането като на конкурс за мутреса.

*Конкурсът Мис Вселена води началото си от 1952 година. Той е сред четирите най-престижни подобни събития наред с „Мис Свят“, Мис Земя“, „Мис Интернешънъл“. Победителката получава скъпоценна корона, правото да живее безплатно в Ню Йорк за година и рекламен договор с който обикаля света и участва в различни благотворителни събития.